Installatie

DJ met eigen installatie GEZOCHT /// WAT KOST EEN DJ HUREN /// DJ TROUWFEEST /// ALLROUND DJ /// DJ ANTWERPEN ///

DE discobar / drive-in show


waarmee we 90 % van alle feestjes doen bestaat uit een licht en geluidsinstallatie geschikt voor ongeveer 120 mensen.  Voor grotere feesten of evenementen werken we samen met verhuurbedrijven. Je kan dus willen wat je wil, bijna alles is mogelijk.


de standaard discobar bestaat uit:


* 2 statieven met 5 verschillende lichteffecten

* een rookmachine

* een draadloze micro

* geluid: HK audio, lucas performer

* DJ knoppen: PIONEER xdj-rx

LET OP: DANSMAN verhuurt geen installatie zonder DJ !

DJ VINDEN IS DJ HUREN 


DJ huren of DJ gezocht,  Alvast bedankt voor uw interesse!


zoekt u een DJ in de buurt van Antwerpen dan ben je op de juiste site, wij verhuren namelijk een moderne DJ met of zonder installatie licht en geluid voor uw trouwfeest, verjaardagsfuif of bedrijfs event. De juiste DJ huren zorgt ervoor dat u een goed feest hebt. Uw vrienden en/of gasten zullen u hiervoor dankbaar zijn. Een goeie dj speelt voor iedereen en vooral niet voor zichzelf, hij zit er niks mee in om verzoeknummers te spelen, ook al is het weer eens de macarena of de in zaire. Een goeie DJ doet dit met de glimlach. Een DJ die alle stijlen speelt noemt zichzelf een allround DJ.


Zoekt u een DJ in de regio Antwerpen of meerbepaald in Brasschaat, Schoten, Wijnegem, Schilde, Sint-Job, Maria ter heide of Zoersel zoek dan niet verder je hebt uw DJ gevonden. Een dj huren voor uw feest is een goed idee. Waarom? Daarom Natuurlijk!

DJ huren


DANSMAN party DJ    ***    rek.: BE 9731 1154 4677   ** *    0496 713 729    ***  info@allround-dj.be

DANSMAN dj huren voor trouwfeest Huwelijk verjaardag of  event. Allround DJ dwz alle muziekgenres mogelijk! REGIO: Noord Antwerpen, Brasschaat, Schilde, Zoersel, Schoten, Sint-Job, Maria ter heide, Wijnegem, Kalmthout, Kapellen, Brecht en verder.